Zonder licht geen interieur

Een gezellige cocktailbar, een kantoorruimte, een uitnodigende etalage en een authentiek Italiaans restaurant. Wat hebben deze ruimtes met elkaar gemeen? Op het eerste zicht niets. Toch hebben ze allemaal baat bij een op maat gemaakt verlichtingsplan.

Kent u het gevoel dat u ergens binnenkomt en meteen aan den lijve ondervindt dat er iets niet klopt? Veel kans dat het te maken heeft met de verlichting die niet (volledig) past bij die ruimte. Het belang van verlichting wordt jammer genoeg nog steeds onderschat. De tijd van ‘we draaien snel een gloeilamp in en klaar’ is voltooid verleden tijd. Ledverlichting bracht immers een heel arsenaal aan mogelijkheden met zich mee.

Vandaag kan je veel meer met licht doen dan vroeger. Het aanlichten van schilderijen en kunstwerken in een museum, het uitlichten van voedingswaren in een supermarkt, een sfeer creëren die past in het concept van een horecazaak… met verlichting kan je dusdanig ‘spelen’ dat de verkoop kan toenemen zodat je de investering sneller terugverdient. Voeg daarbij een mogelijke lichtregeling en je merkt dat het opmaken van een lichtplan een complex gegeven is geworden.  

De lichtarchitecten van Future Living staan u met raad en daad bij. Van ontwerp tot uitvoering begeleiden ze u doorheen elk project, stap voor stap en steeds in nauw overleg. Heeft u een vraag of een concreet probleem? Contacteer de specialisten van Future Living!