3Tekengebied 1@2x.png
_DSC2011.jpg
 
 

VOORSTELLING

Future Living is meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van innovatieve verlichtingsoplossingen en producten voor professionals.

Van de meest complexe tot de meest eenvoudige installaties biedt Future Living u per project de beste oplossing met performante verlichting van de nieuwste LED generatie. 
Bovendien zoeken wij naar een evenwicht tussen functionaliteit en uitstraling. Wij adviseren in het toepassen van de juiste verlichtingsmethodes, verlichting types en armaturen zodat de verlichting een geheel vormt van het interieur.

Plannen, lichtstudies, design, producties op maat… . Wij volgen elke stap van uw verlichtingsconcept van ontwerp tot uitvoering.

 
 

BLOG

 
Tienen-16-min.jpg
 

Fluitend naar het werk met gezonde kantoorverlichting

Een goede en juiste verlichting heeft een positieve invloed op ons. Dat weet iedereen. En toch blijven we hameren op het belang hiervan. Nog te veel is de verlichting niet wat het moet zijn om tot optimale prestaties en een positief welzijn van de werknemer te komen.

Ontwerp zonder titel (7).png

48V systeem? Wordt dit de volgende "industriële revolutie" in de verlichting?

De spanning op ons elektriciteitsnet bedraagt 220V AC (wisselstroom). Dat weten we allemaal. De meeste toestellen werken echter op DC (gelijkstroom). Denk maar aan televisies, radio’s en modems.. en ook ledverlichtingstoestellen. Een driver is nodig om de wisselstroom om te zetten in gelijkstroom.

 
sava+1.jpg

Zonder licht geen interieur

Een gezellige cocktailbar, een kantoorruimte, een uitnodigende etalage en een authentiek Italiaans restaurant. Wat hebben deze ruimtes met elkaar gemeen? Op het eerste zicht niets. Toch hebben ze allemaal baat bij een op maat gemaakt verlichtingsplan.

 
 

MERKEN

Ons productengamma bestaat uit kwaliteitsvolle verlichtingsarmaturen geschikt voor retail, horeca, kantoren, scholen, openbare plaatsen, ziekenhuizen, …
Samen met de projecten, verdelen wij dan ook 4 sterke verlichting merken; Intraled –  Esse-Ci – MACROLUX – LLD, met zowel lampen als armaturen, die ons aanbod compleet maken.

 
3.jpg
Macrolux MT12.jpg
virgo1.jpg
ARCHITECTURAL-it.jpg
ass3.jpg
unnamed.jpg
 
 
 

CONTACT

FUTURE LIVING

Zandstraat 12
3500 Hasselt
Belgium

+32 (0) 11 745 755
+32 (0) 475 679 513